• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Osma luxe aluinsteen

1 / 2
€12,95
Levertijd 2-7 werkdagen
Osma luxe aluinsteen

Na het scheren last van bloedingen? Gebruik dan een aluinsteen om het bloeden te stelpen. Deze aluinsteen van Osma Tradition is door haar meervoudige werking een onmisbaar product bij uw dagelijkse scheerbehandeling. Na het scheren doop je de aluinsteen in het koude water en wrijf je hiermee over de pas geschoren huid. De poriën sluiten zich en de huid wordt gedesinfecteerd. Aluin is vooral populair om de bloedstelpende werking, het bindt zich aan eiwitten van de beschadigde huid en doet deze samentrekken (adstringerende werking) waardoor de bloeding wordt gestopt. 
 
De Osma aluinsteen is een 100% natuurlijk mineraal. Verpakt in een transparant kunststof bewaardoosje is deze aluinsteen met comfortabel afgeronde hoeken praktisch in gebruik.
 
Kenmerken
Merk: Osma Tradition
Gewicht: ca. 100 gram
Afmetingen: 650mm x 430mm x 230 mm
Ook te gebruiken als deodorant. Slaat niet wit uit.
Gebruiksaanwijzing
Na het scheren doop je het aluinblok in het koude water en wrijf je hiermee over de pas geschoren huid. Let op: voor de houdbaarheid van de aluinsteen is het van groot belang hem goed te laten opdrogen, voordat je de steen weer opbergt.
Osma Rasage
"Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk"
 
Sinds 1957 produceert Osma hoogwaardige producten ten behoeve van het authentieke nat scheren. Al ruim 60 jaar onderscheidt dit merk zich in thuisland Frankrijk, dat bekend staat om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Met authenticiteit en eenvoud gaat Osma terug naar de basis van het scheren.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen