• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cella authentieke italiaanse scheercrème

1 / 1
€8,95
Levertijd Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Cella authentieke italiaanse scheercrème

Een echt goede scheerbeurt kan niet zonder een goed scheerproduct. Deze authentiek italiaanse scheercrème van Cella is daarvoor een ideaal product. Cella scheercrème biedt je het comfort van een romig scheerschuim. Ervaar de zachtheid van je huid na de scheerbeurt. Al sinds 1899 is dit Milanese topproduct nagenoeg ongewijzigd in productie. Een begrip in de wereld van het authentieke scheren, met vele (professionele) gebruikers wereldwijd.
 
Deze eenvoudig tot een rijk schuim op te kloppen scheerzeep, met een warme zoete geur bevat onmiskenbaar amandel- en kokosolie. Deze oliën laten je mes zijdezacht over de huid glijden. De Cella scheercrème zit verpakt in de herkenbare rode pot. Voor de man die het authentieke scheren heeft leren waarderen is er geen betere voorbereiding denkbaar dan een scheerzeep opgeschuimd en aangebracht met een scheerkwast.
 
Kenmerken
Merk: Cella
Inhoud: 150 ml
Ingediënten: Kokosnootolie, talg, stearinezuur, water, kaliloog, kalium, zoete amandelolie, tetrasodium EDTA en parfum.
 
Cella Milano "Dal 1899"
Een waar gebeurd verhaal ...
 
Terug in de tijd toen de barbier een plek in de maatschappij innam waar de man zichzelf kon zijn. Een plek om tot zichzelf te komen en te genieten, zijn haren te laten knippen, zich te laten scheren en te communiceren. Alles in de Barbershop was mannelijk; het decor, gespreksonderwerpen en behandelingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen geur- en verzorgingsproducten. In deze tijd, terug in 1899 was het dat meester zeepmakers en parfumeurs samenkwamen in het hart van Milaan.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen