• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mühle Mühle houder voor kwast en scheermes universeel chroom

€37,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Mühle Mühle houder voor kwast en scheermes universeel chroom

Een scheerkwast en scheermes behoren goed te worden opgeborgen om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Met deze zwarte scheerkwast- en scheermeshouder van Mühle worden deze deugdelijk opgehangen. De houders zijn vaak specifiek ontworpen voor een bepaalde serie scheerkwasten. Neem bij twijfel contact met ons op. De houder wordt zonder kwast en/of mes geleverd.
 
Kenmerken
Merk: Mühle
Materiaal: plastic
Geschikt voor: scheerkwast en scheermes
 
Gebruik
Spoel na de scheerbeurt de kwast goed schoon met handwarm water (maximaal 45ºc). Laat het water recht in de kwast lopen voor ongeveer een halve minuut zodat de zeep goed uit is gespoeld. Let hierbij vooral op het midden van de scheerkwast waar de haren in het handvat zitten. Hier kan zeep zich opstapelen. Sla na het schoonmaken het water uit de kwast zodat deze redelijk droog is. Bewaar tot slot de kwast omgekeerd in een houder. Mes na het scheren goed afspoelen en met een schone doek droogmaken. Vervolgens kan deze neergezet worden in de houder.
 
Over Mühle
Scheercultuur - uit Duitsland.
Opgericht in 1945 is Mühle al meer dan 70 jaar een kwaliteitsmerk wat tekenend is voor het vakmanschap van de ambachtelijke productie van dassenharen scheerkwasten en in een later stadium scheermessen. Slechts enkele vakmensen beheersen dit beroep wat traditionele instrumenten, een scherp oog en vaardige vingers vereist. Mühle stelt hoge eisen, ook als het gaat om de kwaliteit van de materialen geselecteerd voor de handgrepen van scheerkwasten en scheermessen. Metalen zoals roestvrijstaal en messing vereisen een extreem zorgvuldige behandeling. Diezelfde zorg wordt besteed aan de selectie van de natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt om de Mühle scheerzeep, scheercrèmes en aftershave balsems te maken.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen