• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tassen: Een stijlvolle manier om je spullen op te bergen

Nog steeds op zoek naar de ultieme tas voor de gentleman? Hier tref je ze allemaal aan. Allen gemaakt van hoogstaande kwaliteit leder. Onderstaande tassen zijn zeer geschikt als laptoptas, aktetas, reistas, weekendtas of toilettas.
Merken
Sale
Tresanti luxe bruin lederen tas
€249,95 €229,95
+
Sale
Tresanti luxe zwart lederen tas
€249,95 €229,95
+

Tassen: Een stijlvolle manier om je spullen op te bergen

Tuscany Leather: Exclusief Italiaans leer met Vera Pelle-keurmerk

De tassen van Tuscany Leather worden volgens traditionele methode gemaakt in Toscane, Italië. Alleen de beste kwaliteit Italiaans kalfsleer wordt gebruikt, leer dat prachtig veroudert. Het leder wordt op duurzame wijze plantaardig gelooid in Santa Croce sull'Arno en met de hand gepolijst. Door de authenticiteit en kwaliteit van het vakmanschap dragen de luxe tassen van Tuscany Leather het Vera Pelle-keurmerk: Pelle Conciata al Vegetale in Toscana.
 

Tresanti: Op en top Nederlands, met  een vleugje Italiaanse flair

Vrouwen vallen nooit voor de man die altijd eerlijk is, altijd beleefd, altijd begripvol; kortom ze vallen niet op de perfecte schoonzoon. Het zijn de kleine ondeugden die een man interessant maken, en als een man zichzelf blijft maakt dat hem onweerstaanbaar. TRESANTI is van mening dat elke man op zijn eigen manier een zondaar is, en dat daar helemaal niets mis mee is. Sterker nog, het is juist datgene wat hem interessant maakt. TRESANTI moedigt alle mannen aan trouw te blijven aan hun aard en een beetje temperamentvol, ijdel en verleidend te zijn. Laat je door niemand vertellen dat dit niet zo is. TRESANTI heeft geen boodschap aan heilige boontjes. Dat is waarom er een stukje ‘zonde’ in elk kledingstuk zit. Voor de echte man die zijn kleine ondeugden omarmt, omdat hij weet dat deze hem onderscheiden van de rest. Voor de man die deze ondeugden kent, koestert en zelfs benadrukt. De man die niet altijd voor de veiligste keuze gaat.