• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Clubman Pinaud Finest Talc Powder

1 / 1
€13,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Clubman Pinaud Finest Talc Powder

De Finest Talc powder van Clubman Pinaud, ideaal als product voor en na het scheren. De Finest Talc Powder is een klassiek product, welke al vele jaren wordt gebruikt bij de betere barbier. Je brengt de Talc op na het scheren en het ontsmet de huid en dicht scheerwondjes. Je ziet niet dat je de Talc op hebt doordat de Talc neutraal is van kleur.
 
De Finest Talc Powder heeft de alombekende geur van Clubman Pinaud. De Finest Talc Powder kan ook gebruikt worden voor het scheren, het maakt de huid droog en glad waardoor het mes gemakkelijker over de huid glijdt. Hierdoor biedt de huid minder weerstand en worden scheerwondjes en scheerirritatie voorkomen.
Kenmerken
Merk: Clubman Pinaud
Inhoud: 255 gram
 
Clubman Pinaud
Clubman Pinaud is het klassieke scheer- en huidverzorgingsmerk uit Amerika. Opgericht in 1810 door de Franse parfumeur Edouard Pinaud. Edouard was de parfumeur van het hof van napoleon III. Dit merk wordt sinds 1900 verkocht in vele barbershops in Amerika. Een aantal bekende mensen die dit geweldige product gebruiken zijn Bob Hope, Kirk Douglas en Donald Trump.

 

 
 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen