• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gladjakkers Shaving Soap

1 / 1
€19,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Gladjakkers Shaving Soap

Een echt goede scheerbeurt kan niet zonder een goed scheerproduct. Deze authentiek Hollandse shaving soap met crèmestructuur van Gladjakkers is daarvoor een ideaal product. De Gladjakkers scheerzeep is makkelijk op te kloppen tot een dik schuim, wat vervolgens moeiteloos met een scheerkwast te verdelen is over het gezicht.
 
Kenmerken
Soort: scheercrème
Geur: klassiek
Inhoud: 150 ml
 
OVER GLADJAKKERS
Gladjakkers is een Nederlands bedrijf met een inspirerend verhaal. Gladjakkers is ontwikkeld door barbier Henk Jansen en een aantal vakgenoten. Samen met zijn compagnon met wie hij 4 jaar geleden Barber College is gestart, ging hij op zoek naar een fabrikant, parfumfabriek, designbureau etc. De zoektocht had altijd één voorwaarde: alles moest 100% Hollands zijn.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Peter 07-09-2017
Reviews

Ik gebruik ook de pommade.. heerlijke geur.. zelfde geur als de scheerzeep. De scheerzeep is lekker zacht en zuinig in gebruik.

John de Bruijn 06-09-2017
Reviews

Naast deze scheercrème gebruik ik ook de aftershave balsem. Wat een heerlijke producten met beide een bijzonder lekkere geur. Door deze scheerzeep glijdt het mes echt door de baardharen heen, de huid voelt na het scheren zacht en soepel aan. Absoluut een aanrader!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Productbundel

Gladjakkers compleet pakket

Gladjakkers Shaving Soap
€77,80
€72,02