• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mühle krabber met gesloten kam en chrome handgreep

1 / 1
€33,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Mühle krabber met gesloten kam en chrome handgreep

Essentieel voor elke scheerbeurt: een echt klassiek scheermes. Deze krabber met gesloten kam van Mühle heeft een chrome handgreep geeft een luxe en veilig gevoel. Dit traditionele scheermes is ontworpen voor controle, comfort en voorzien van een 3-delige schroefsluiting. De gesloten scheerkop geeft een glad scheerresultaat en is bijzonder vergevingsgezind. Geschikt voor ieder baardtype en een aanrader voor de beginnende nat-scheerder. De Mühle R89 is een evolutie van de ouderwetse krabber.
 
Gebruik
Span de huid met de vingers en plaats het scheermes in een hoek van 30-35º ten opzichte van de huid. Scheer altijd weg van de vingers waarmee je de huid opspant.
 
Kenmerken
Inhoud verpakking: Scheermes en 1 Mühle double edge blade om direct te kunnen starten met scheren. Artikel: Mühle R89
Kleur handvat: chrome
Type: Schroefsluiting
Kam: Gesloten
Lengte Totaal: 95 mm
Lengte Handgreep: 72 mm
Gewicht: 66 gram
 
Onderhoud
Spoel na het scheren het scheermes grondig schoon met lauw warm water zodat alle zeepresten verdwenen zijn. Maak daarna het scheermes goed droog.
 
Mühle
De safety razors van Mühle staan voor kwaliteit. Het merk is bekend en groot geworden met haar scheerkwasten. Hetzelfde principe van kwaliteit en vakmanschap wat het bedrijf al sinds 1945 in haar scheerkwasten steekt, vind je terug in haar scheermessen. Het merk stelt hele hoge eisen aan de materialen waar ze mee werken. Deze materialen worden met veel zorg uitgekozen en behandeld, met speciale coatings en legeringen. De materialen zorgen niet alleen voor een prettige scheerbeurt, maar ook voor een lange levensduur. Daarnaast zijn de scheermessen van Mühle erg prettig voor het oog. De details op de safety razors van Mühle zorgen voor een perfecte aanvulling op je scheerset.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen