• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mühle luxe scheerkwast Silvertip Fibre met synthetische vezel en handvat in de kleur ivoor

1 / 2
€47,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Mühle luxe scheerkwast Silvertip Fibre met synthetische vezel en handvat in de kleur ivoor

Een echt goede scheerbeurt kan niet zonder een scheerkwast. Deze uitstekende ivoorkleurige Silvertip Fibre kwast gemaakt van gepolijst edelkusthars uit de classic lijn van Mühle heeft geen dierlijke vezels, maar synthetische. Het voordeel van deze kwast is dat de kwalitiet praktisch gelijk is aan die van een kwast met dassenhaar en nog diervriendelijk is ook. De vezels zijn speciaal door Mühle ontwikkeld en zijn kwalitatief gelijkwaardig aan natuurlijke Silvertip haren. De vezels zijn voelbaar zacht en hebben een extreem lange levensduur. Een synthetische kwast is in het dagelijks gebruik minder kwetsbaar en droogt sneller dan een scheerkwast met natuurlijk haar.
 
Kenmerken
Merk: Mühle
Collectie: Classic
Haartype: Silvertip Fibre®
Kleur: Ivoor
Maat: L
Doorsnede haar: 23 mm
Doorsnede handvat: 36 mm
Hoogte totaal: 100 mm
Hoogte handvat: 48 mm
Gewicht: 60 gram
 
Advies
Bewaar een scheerkwast altijd hangend met de haren naar beneden, dit verlengt de levensduur aanzienlijk. De haren van de scheerkwast zijn bij aankoop gedesinfecteerd. Was daarom voor het eerste gebruik de haren van de scheerkwast met een milde haars hampoo om dit te verwijderen.
 
Over Mühle
Scheercultuur - uit Duitsland.
 
Opgericht in 1945 is Mühle al meer dan 70 jaar een kwaliteitszegel wat tekenend is voor het vakmanschap van de ambachtelijke productie van dassenharen scheerkwasten en in een later stadium scheermessen. Slechts enkele vakmensen beheersen dit beroep wat traditionele instrumenten, een scherp oog en vaardige vingers vereist. Mühle stelt hoge eisen, ook als het gaat om de kwaliteit van de materialen geselecteerd voor de handgrepen van scheerkwasten en scheermessen. Metalen zoals roestvrijstaal en messing vereisen een extreem zorgvuldige behandeling. Diezelfde zorg wordt besteed aan de selectie van de natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt om de Mühle scheerzeep, scheercrèmes en aftershave balsems te maken.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen