• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mühle krabber met gesloten kam en zwarte handgreep

1 / 1
€33,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Mühle krabber met gesloten kam en zwarte handgreep

Essentieel voor elke scheerbeurt: een echt klassiek scheermes. Deze krabber met gesloten kam van Mühle heeft een zwarte handgreep geeft een luxe en veilig gevoel. Dit traditionele scheermes is ontworpen voor controle en comfort en is tevens voorzien van een 3-delige schroefsluiting. De gesloten scheerkop geeft een glad scheerresultaat en is bijzonder vergevingsgezind. Geschikt voor ieder baardtype en een aanrader voor de beginnende nat-scheerder. De Mühle R106 is een evolutie van de ouderwetse krabber.
 
Inhoud verpakking:
Scheermes en 1 Mühle double edge blade om direct te kunnen starten met scheren.
 
Kenmerken
Artikel: Mühle R106
Kleur handvat: zwart
Type: Schroefsluiting
Kam: Gesloten
Lengte totaal: 95 mm
Lengte handgreep: 72 mm
Gewicht: 64 gram
 
Wat is een krabber?
Een krabber, safety razor, ook wel veiligheidsmes genoemd, is een scheersysteem dat werkt met losse, dubbelzijdige mesjes en een duurzame houder. Er is keuze tussen open en gesloten kam. De gesloten kam is het meest gangbaar. De open kam is speciaal geschikt voor zware baarden. Er zijn veel scheermesjes verkrijgbaar met allemaal een eigen scheerkarakter. Je kunt variëren met mesjes en uitproberen welke jij het lekkerst vindt scheren. Het vergt in het begin misschien iets meer oefening dan scheren met een bijvoorbeeld een Gillette scheermes, maar het biedt zeer veel voordelen en geeft een voldaan gevoel.
 
Gebruik
Anders dan bij een modern systeem met meerdere messen heeft een safety razor geen beweegbare kop. Span de huid met de vingers en plaats het scheermes in een hoek van 30-35º ten opzichte van de huid. Vooral bij de kaaklijnen en de hals goed op letten. Scheer altijd weg van de vingers waarmee je de huid opspant. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer dan een Gillette wat in het begin tot irritatie kan leiden. Door rustig te scheren geef je het mes de tijd de haren netjes af te scheren. Sneetjes en rode plekjes worden zo tot een minimum beperkt.
 
Onderhoud
Spoel na het scheren het scheermes grondig schoon met lauw warm water zodat alle zeepresten verdwenen zijn. Maak daarna het scheermes goed droog.
 
Mühle
De safety razors van Mühle staan voor kwaliteit. Het merk is bekend en groot geworden met zijn scheerkwasten. Hetzelfde principe van kwaliteit en vakmanschap wat het bedrijf al sinds 1945 in zijn scheerkwasten steekt, vind je terug in haar scheermessen. Het merk stelt zeer hoge eisen aan de materialen waar mee wordt gewerkt. Deze materialen worden met veel zorg uitgekozen en behandeld met speciale coatings en legeringen. De materialen zorgen niet alleen voor een prettige scheerbeurt, maar ook voor een lange levensduur. Daarnaast zijn de scheermessen van Mühle erg prettig voor het oog. De details op de safety razors van Mühle zorgen voor een perfecte aanvulling op je scheerset.
 
Over Mühle
Scheercultuur - uit Duitsland.
Opgericht in 1945 is Mühle al meer dan 70 jaar een kwaliteitsmerk, wat tekenend is voor het vakmanschap van de ambachtelijke productie van dassenharen scheerkwasten en in een later stadium scheermessen. Slechts enkele vakmensen beheersen dit beroep wat traditionele instrumenten, een scherp oog en vaardige vingers vereist. Mühle stelt hoge eisen, ook als het gaat om de kwaliteit van de materialen welke zijn geselecteerd voor de handgrepen van scheerkwasten en scheermessen. Metalen zoals roestvrijstaal en messing vereisen een extreem zorgvuldige behandeling. Diezelfde zorg wordt besteed aan de selectie van de natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt om de Mühle scheerzeep, scheercrèmes en aftershave balsems te maken.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen