• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dovo open zwart 5/8 scheermes voor de gevorderde scheerder

1 / 1
€87,50
Levertijd 2-7 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Dovo open zwart 5/8 scheermes voor de gevorderde scheerder

Ben je een gevorderde scheerder of toe aan de volgende stap? Dit open zwarte 5/8 scheermes van Dovo is geheel met het hand vervaardigd in Solingen door Dovo wat garant staat voor een top scheermes. Het mes heeft een 5/8 inch koolstofstalen blad met ronde punt.
Voorkom corrosie door het mes niet in een vochtige ruimte te bewaren en zo nu en dan een druppel olie op het lemmet uit te smeren. Houdt het mes goed scherp door gebruik te maken van een goede scheerriem en spanriem.
 
Kenmerken
Merk: Dovo
Kleur: zwart
Materiaal: Koolstofstaal
Hoogte lemmet: 5/8"
Blad: Full hollow
Punt: Rond
Breedte rug: 5,5 mm
Gewicht: 44 gram
Scheren met een open scheermes
Een open scheermes is de overtreffende trap in de wereld van het klassieke scheren en staat nog boven de gesloten en open krabber, echter is enige ervaring wel een vereiste.
Open scheermes vasthouden
Het is belangrijk dat je het open scheermes goed vasthoudt. Je houdt het scheermes vast met je vingertoppen. Het scheermes houd je dan tussen je duim en 2 of 3 vingers.
Dovo, Meesterwerken in Staal
Dovo Steelware is opgericht in 1906. Het bedrijf is misschien wel de bekendste producent van open scheermessen te wereld. Al sinds jaar en dag worden er in de fabriek van Dovo in solingen met de hand klassieke scheermessen geproduceerd. Het vakmanschap wat nog maar slechts enkele vaklieden beheersen. Het scheren met een open mes is weer helemaal in opkomst. Hierdoor is de vraag naar de Dovo scheermessen enorm! 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen