• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Osma frisse natuurlijke scheerzeep

€24,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Osma frisse natuurlijke scheerzeep

Een echt goede scheerbeurt kan niet zonder een goed scheerproduct. Deze Osma scheerzeep is voor meer dan 99% samengesteld uit ingrediënten van een natuurlijke oorsprong. Het Franse Osma staat voor ongekende kwaliteit en luxe. Deze scheerzeep voldoet daar volledig aan. Wordt geleverd in een luxe glazen pot.
 
Kenmerken
Merk: Osma
Inhoud: 130 gram
 
Deze scheerzeep met een lichte en frisse parfum bevat onder meer zonnebloem- en kokosolie. De toegevoegde Shea butter verzorgt de huid en laat het mes zijdezacht over de huid glijden. Deze geurlijn bezit een mysterieus karakter zonder prominent op de voorgrond te treden.
 
De frisgroene- en fruitige ingrediënten vormen samen met noten van hout en amber de basis van deze mannelijke, subtiele geur. Voor de man die het authentieke scheren heeft leren waarderen is er geen betere voorbereiding denkbaar dan een scheerzeep opgeklopt en aangebracht met een scheerkwast.
 
Osma Rasage
"Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk"
 
Sinds 1957 produceert Osma hoogwaardige producten ten behoeve van het authentieke nat scheren. Al ruim 60 jaar onderscheidt dit merk zich in thuisland Frankrijk, dat bekend staat om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Met authenticiteit en eenvoud gaat Osma terug naar de basis van het scheren.

 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Peter Koeleman 29-01-2018
Reviews

Cadeau gekregen van mijn vrouw, samen met scheermes en kwast. Heerlijke scheerzeep, klopt gemakkelijk en voelt erg glad als het mes eroverheen gaat.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen