• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HJM scheerkwast van Graudas dassenhaar en handvat in de kleur ivoor

1 / 1
€22,50
Levertijd 2-7 werkdagen
HJM scheerkwast van Graudas dassenhaar en handvat in de kleur ivoor

Op zoek naar een deugdelijke scheerkwast om het klassieke scheren mee aan te vangen? De ivoorkleurige scheerkwast van HJM met zuiver Graudas dassenhaar biedt een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding. Het merk HJM biedt Duitse topkwaliteit. Deze kwast is perfect voor het maken van een rijk en vol schuim. Het handvat van medium formaat is geschikt voor vrijwel iedereen en ligt heerlijk in de hand.
 
Gebruik
Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème totdat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een scheerkom of direct op het gezicht. Laat het schuim inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.
 
Kenmerken
Merk: HJM
Materiaal kwast: Graudas dassenhaar
Materiaal handvat: kunststof
Kleur handvat: ivoor
 
Advies
Bewaar een scheerkwast altijd hangend met de haren naar beneden, dit verlengt de levensduur aanzienlijk. De haren van de scheerkwast zijn bij aankoop gedesinfecteerd. Was daarom voor het eerste gebruik de haren van de scheerkwast met een milde haar shampoo om dit te verwijderen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen