• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mühle luxe scheerkwast traditional met exclusief Silvertip dassenhaar en chrome handgreep

1 / 1
€87,95
Levertijd 2-7 werkdagen
Mühle luxe scheerkwast traditional met exclusief Silvertip dassenhaar en chrome handgreep

Op zoek naar het beste en meest exclusieve op scheerkwasten gebied? Deze scheerkwast uit de traditional collectie van Mühle is gemaakt met het beste Silvertip dassenhaar. Silvertip is het meest exclusieve dassenhaar. Slechts 10 tot 15 procent van de haren van een das voldoet aan deze kwaliteit. Het haar heeft een lange levensduur, mits goed onderhouden. De uiteinden van deze haren zijn natuurlijk wit, zonder gebleekt te zijn. Silvertip scheerkwasten hebben het grootste vermogen water vast te houden en creëren makkelijk een dikke schuimlaag voor een comfortabele scheerbeleving. Het handvat van deze stijlvolle scheerkwast is in chroom met prachtige details. Het is bijzonder corrosie bestendig, zeer duurzaam en bezit een luxe uitstraling.
 
Kenmerken
Merk: Mühle
Collectie: Traditional
Haartype: Silvertip dassenhaar
Kleur: chroom
Doorsnede haar: 21 mm
Doorsnede handvat: 30 mm
Hoogte totaal: 100 mm
Hoogte handvat: 54 mm
Gewicht: 114 gram
 
Advies
Bewaar een scheerkwast altijd hangend met de haren naar beneden, dit verlengt de levensduur aanzienlijk. De haren van de scheerkwast zijn bij aankoop gedesinfecteerd. Was daarom voor het eerste gebruik de haren van de scheerkwast met een milde shampoo om dit te verwijderen.
 
Over Mühle
Scheercultuur - uit Duitsland.
Opgericht in 1945 is Mühle al meer dan 70 jaar een kwaliteitsmerk, wat tekenend is voor het vakmanschap van de ambachtelijke productie van dassenharen scheerkwasten en in een later stadium scheermessen. Slechts enkele vakmensen beheersen dit beroep wat traditionele instrumenten, een scherp oog en vaardige vingers vereist. Mühle stelt hoge eisen, ook als het gaat om de kwaliteit van de materialen geselecteerd voor de handgrepen van scheerkwasten en scheermessen. Metalen zoals roestvrijstaal en messing vereisen een extreem zorgvuldige behandeling. Diezelfde zorg wordt besteed aan de selectie van de natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt om de Mühle scheerzeep, scheercrèmes en aftershave balsems te maken.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen