• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

 

2 broers met een missie

Vanaf kleins af aan hebben wij, de twee broers Matthew en Nigel, de droom gehad om een onderneming te starten. De onderneming moest iets nieuws, unieks en persoonlijks zijn. Nieuw en uniek, omdat wij ons als onderneming willen onderscheiden. Persoonlijk, omdat wij voor de volle 100% achter onze onderneming willen staan.

 

De man anno 2017 

Wij hebben gemerkt dat er een verschuiving gaande is, waarbij de man het steeds belangrijker vindt om zichzelf goed te verzorgen. Dit verzorgen is terug te zien in de uiterlijke verzorging, maar ook in de accessoires die de man van tegenwoordig draagt. De uiterlijke verzorging en accessoires wilden wij doorvoeren in onze onderneming. Onze onderneming die, per augustus 2017, The Gent’s Society heet.

 

Het bedrijf

The Gent’s Society is in onze ogen nieuw en uniek omdat het de producten biedt waarmee je jouw leven kunt verrijken. We werken vanuit een one stop shopping concept, speciaal voor de man die, net als wij, geen zin heeft om eindeloos te zoeken naar de juiste producten. Wij bieden wat jij nodig hebt met betrekking tot uiterlijke verzorging en accessoires. The Gent’s Society is persoonlijk, omdat wij alle producten met veel zorg uitkiezen. Wij selecteren deze producten op kwaliteit en authenticiteit. We testen alles uit wat we verkopen, opdat we jou zo goed mogelijk van adviezen en service kunnen voorzien.