• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & levering

Verzending 

Wij streven ernaar, de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wij doen er alles aan om bestellingen die voor 16:00 uur worden gedaan op werkdagen (ma-vr) dezelfde werkdag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
 
In het geval van bepaalde actiedagen (bijv. Black Weekend/ Cyber Monday) kan het voorkomen dat in verband met de drukte de levertijd tot 3-5 werkdagen kan oplopen, echter doen wij er alles aan de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden.
 
In vakantieperiode(s) is het mogelijk dat de levertijden kunnen afwijken en oplopen tot 3-5 werkdagen.

Nederland 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:
- € 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
- € 5,50 voor aangetekend verzenden onder de € 50,-
- € 6,95 bij avondleveringen, voor bestellingen onder de € 50,-
- GRATIS voor bestellingen vanaf € 50,-
 
De levering verloopt via de pakketbezorgingsdienst van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag, na verzending, tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Als je hebt gekozen voor avondbezorging zal de aflevering plaatsvinden tussen 18:00 en 22:00 uur. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
 

Belgie

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:
- € 7,95 voor bestellingen onder de € 50,-
- GRATIS voor bestellingen vanaf € 50,-
 
De levering verloopt via de pakketbezorgingsdienst van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de binnen 1 tot 5 werkdagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
 
N.B. In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat wij een afwijkende levertijd hanteren. Wij zullen dit zo op de webshop aangeven. De kosten voor verzending en de hoogte van het gratis leveringsbedrag kan door ons op vooraf aangekondigde data worden afgeweken.