• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tresanti zwart lederen tas met grijze visgraat stof

€249,95 €229,95
Levertijd 2-7 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Tresanti zwart lederen tas met grijze visgraat stof

Een echte gentlemen kent de waarde van details. Til je outfit naar een hoger niveau met deze stijlvolle zwart lederen portfolio tas met grijze visgraat stof. De tas is voorzien van extra steekvakken voor jouw smartphone, creditcard en papieren. Zelfs een laptop tot 15,6 inch past erin. Het hoofdcompartiment en voorvak zijn beide afsluitbaar met een rits. Alles om goed georganiseerd op weg te gaan. Tresanti staat voor onderscheidend, kwaliteit en luxe en deze tas voldoet daar volledig aan. Door de veelzijdigheid geeft u zowel uw trendy als formele outfit de finishing touch. Niet alleen mooi om te krijgen, maar ook om te geven.
 
Kenmerken
Merk: Tresanti
Collectie: Celeste
Kleur: Zwart en grijs
Materiaal: Leder en stof
 
 

Tresanti: Op en top Nederlands, met  een vleugje Italiaanse flair

Vrouwen vallen nooit voor de man die altijd eerlijk is, altijd beleefd, altijd begripvol; kortom ze vallen niet op de perfecte schoonzoon. Het zijn de kleine ondeugden die een man interessant maken, en als een man zichzelf blijft maakt dat hem onweerstaanbaar. TRESANTI is van mening dat elke man op zijn eigen manier een zondaar is, en dat daar helemaal niets mis mee is. Sterker nog, het is juist datgene wat hem interessant maakt. TRESANTI moedigt alle mannen aan trouw te blijven aan hun aard en een beetje temperamentvol, ijdel en verleidend te zijn. Laat je door niemand vertellen dat dit niet zo is. TRESANTI heeft geen boodschap aan heilige boontjes. Dat is waarom er een stukje ‘zonde’ in elk kledingstuk zit. Voor de echte man die zijn kleine ondeugden omarmt, omdat hij weet dat deze hem onderscheiden van de rest. Voor de man die deze ondeugden kent, koestert en zelfs benadrukt. De man die niet altijd voor de veiligste keuze gaat.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
John de Bruijn 06-09-2017
Reviews

Wat een schitterende tas! Ruim genoeg voor mijn 15.6 inch laptop. De tas is van zeer stevige kwaliteit en door de steekvakken in de tas kan je papieren en pasjes gemakkelijk opbergen.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen