• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Xikar reis humidor voor 5 sigaren

1 / 1
€37,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Xikar reis humidor voor 5 sigaren

Meerdere sigaren die je mee wilt op reis, maar weet je niet waar je ze moet opbergen? In een reis humidor blijven ze op smaak en kan je gemakkelijk de luchtvochtigheid bewaken. Een sigaar verdient een hoogwaardige opslag. Deze versie biedt plaats aan 5 sigaren en is door zijn compacte formaat, gemakkelijk mee te nemen.
 
Kenmerken
Merk: Xikar
Type: Reis humidor
Hoogte: 5 cm
Breedte: 21 cm
Diepte: 11 cm
Kleur: Zwart
 
Waarom een humidor?
Afhankelijk van het type moeten sigaren vochtig of minder vochtig worden bewaard. Zo dienen zogenaamde longfillers (voornamelijk uit Cuba) en mediumfillers (Dominicanen en Brazilianen) op ca. 70-72% luchtvochtigheid worden bewaard, terwijl de shortfillers ('Nederlandse' sigaren) op ca. 40% luchtvochtigheid op hun best zijn. Een gemiddelde humidor bevat een ingebouwde hygrometer en één of meer sponshouders die regelmatig moeten worden bevochtigd. Duurdere en/of grotere modellen kunnen in plaats van eenvoudige sponzen ook automatische luchtbevochtigings-installaties bevatten.
 
Humidors zijn er in allerlei soorten en maten, van een eenvoudig gesloten kistje tot een complete kast met laden en glazen deur. Voornamelijk in een omgeving waar een centraal verwarmingssysteem actief is kan de humidor goede diensten bewijzen, aangezien een cv zorgt voor zeer droge lucht. In Nederland zal een humidor in de zomer daarom weinig hoeven te worden bijgevuld.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Anton 14-10-2017
Reviews

Dit product aangeschaft, omdat ik een businesstrip voor de boeg heb en ik graag op een gemakkelijke en veilige manier sigaren mee wil nemen. De humidor is zeer stevig kunstof en biedt een goede bescherming aan de sigaren. Ik heb op dit moment sigaren van het formaat Robusto & Torpedo en hier passen precies 5 stuks in de humidor.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen