• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Xikar sigarenknipper Xi2 rood

1 / 1
€49,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Xikar sigarenknipper Xi2 rood

Een longfiller sigaar hoort te worden geknipt met een echte knipper. Deze luxe versie van het merk Xikar is ideaal. Deze dubbel snijdende sigarenknipper geeft een gelijke druk tijdens het knippen, wat zorgt dat deze sigarenknipper onderscheidend is van andere knippers. De Xikar Xi2 sigarenknipper beschikt over roestvrijstalen messen en heeft een nylon fiberglass body. De knipper is gemakkelijk te bedienen.
 
Xikar mesbladen worden gemaakt van hoge kwaliteit ,440, roestvrij staal (HRC 57). Alle Xikar sigarenknippers hebben dezelfde ringmaat, waardoor ook een ringmaat 54 gemakkelijk geknipt kan worden. Afhankelijk hoeveel er van het afdekkapje gehaald wordt, kunnen sigaren worden geknipt tot een ringmaat van 58.
 
Kenmerken
Merk: Xikar
Kleur: Rood
Type: Dubbel roestvrijstalen mes
Ringmaat: 54
 
Sigaren knippen
Afhankelijk van de sigaar is het nodig om de kop eraf te knippen. Vaak gaat het hierbij om longfillers met een afgedekte kop. Door de kop eraf te knippen komt er een zeer vers stuk sigaar vrij waaraan gerookt kan worden. Door het knippen van een sigaar met een knipper, is de sigaar brandkoel en ruimer in zijn rookkanaal. Via een sigarenknipper heeft u meer smaakbeleving ten opzichte van bijvoorbeeld een sigarenboor of een V-Knipper.
 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen