• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Feather zwarte krabber Popular met vlindersluiting

1 / 2
€19,95
Levertijd Levering binnen 1-3 werkdagen
Ordered before [time], delivered tomorrow! Je hebt nog 03:39 uur
Feather zwarte krabber Popular met vlindersluiting

De Safety Razor Popular van Feather, het ideale mes om de eerste klassieke scheerervaringen mee op te doen of mee te nemen op reis.

Dit is een gesloten krabber met vlindersluiting, uitgevoerd in kunststof. Door aan het handvat te draaien opent de bovenzijde van de krabber en kun je het mesje plaatsen. De krabber wordt geleverd met 2 mesjes zodat je gelijk kunt beginnen met scheren. Door de gesloten kam op de krabber is dit scheermes ideaal voor de beginner.

 
Kenmerken
Merk: Fetaher
Type: gesloten kam
Kleur: zwart
Materiaal: kunststof
Sluiting: vlindersluiting
Inhoud verpakking: scheermes en 2 double edge blades om direct te kunnen starten met scheren
 
Gebruik
Anders dan bij een modern systeem met meerdere messen heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Vooral bij de kaaklijnen en de hals goed op letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer, dan een ander scheermes van bijvoorbeeld Gilette, wat in het begin tot irritatie kan leiden. Door rustig te scheren geef je het mes de tijd de haren netjes af te scheren. Sneetjes en rode plekjes worden zo tot een minimum beperkt.
Wat is een krabber?
Een krabber, safety razor, is een scheersysteem dat werkt met losse, dubbelzijdige mesjes en een duurzame houder. Er is keuze tussen een open en gesloten kam. De gesloten kam is het meest gangbaar. De open kam is speciaal geschikt voor zware baarden. Er zijn veel scheermesjes verkrijgbaar met allemaal een eigen scheerkarakter. Je kunt variëren met mesjes en uitproberen welke jij het lekkerst vindt scheren. Het vergt in het begin misschien iets meer oefening dan scheren met een bijvoorbeeld een Gillette scheermes, maar het biedt zeer veel voordelen en geeft een echt voldaan gevoel.
 
Feather
Feather is een Japans merk en is gevestigd in de bakermat van het betere staalwerk uit Japan. Feather staat bekend om haar kwaliteit, vakmanschap en precisie.

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Dogan 11-07-2018
Reviews

Van de kinderen gekregen voor vaderdag. Erg blij mee, scheert erg goed.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen